Kapadokya MDC Otel’de Konaklama Deneyimi

Kapadokya MDC Otel’de Konaklama Deneyimi

Bir seyahatte riske atılmayacak en önemli konu konaklamadır. Zaman kalitenizi doğrudan etkileyen bu konuda en iyileri tercih etmek gerek. MDC Hotel, bir Kapadokya seyahati için en iyi seçenektir. Çünkü burada sadece konforlu ve huzur dolu bir ortamda konaklamakla kalmayıp orijinal mağaralardan dönüştürülmüş özel odalarda istirahatle birlikte mağara deneyimini birleştirirsiniz. MDC Hotel’in en iyi seçenek olması sadece işletmecisinin iddiası değil, Kapadokya MDC Otel’de konaklama deneyimi yaşadığınızda sizin de kararınız olacak.

Mağara odalardan oluşan otelimiz hijyen kurallarına uyarak, eğlence ya da iş, amacınız ne olursa olsun sizlere yıl boyunca hizmet vermektedir. Her bir oda diğerinden farklı şekilde misafirlerimizin konforu ve ihtiyaçları doğrultusunda özenle tasarlanmıştır. MDC Hotel’e özgü odalar Kapadokya’nın doğasına uygun değerli antikalar, özgün ahşap çalışmaları ve taş işçiliğinin sentezlendiği sıra dışı atmosferiyle misafirlerini şımartmak için özenle döşenmiştir.

Kapadokya Mağara Oteller
mdchotel.com

MDC Hotel, her biri birbirinden farklı güzelliği olan odalara sahiptir. Oteldeki tüm odaların kendine özgü hikayesi vardır. MDC Hotel yapılırken mağara restorasyonları esnasında bölgenin bin yıl önceki sakinlerinin bu mağaralarda bıraktığı izler ve hikayeler kaydedilmiştir. Odaların her birinde aynı zamanda yaşayan bir tarih vardır. Otel tamamıyla bu tarih korunarak inşa edilmiş ve bununla birlikte ziyaretçilerin konforuna katkı sunacak tüm detaylar özenle düşünülmüştür. MDC Hotel’in tüm odalarında kategorisi fark etmeksizin jakuzi bulunmaktadır ve ısıtma yerden sağlanmaktadır.

MDC Hotel, 15.000 metrekare alanıyla bölgenin en geniş otellerinden biri konumunda. Misafirlerine yalnızca otel odalarında en iyi deneyimi sunmakla kalmayıp aynı zamanda oda dışındaki alanlarıyla da son derece iddialıdır. Organik bahçesinde bölgenin en değerli bitkileriyle eşsiz bir peyzaj tasarımını, özellikle gün doğumu ve gün batımı saatlerinde seyrine doyum olmayan manzaraları da müşterileri için düşünmüştür. Ayrıca kendi büyüklüğüne yaraşır restoranı ile de müşterilerine bölgenin eşsiz lezzetlerini tatma imkanı sunmaktadır.

Kapadokya'da Özel Jakuzili Oteller
mdchotel.com

MDC Hotel Restoran

yöresel yemekleri, sıcak ve şık bir mağara atmosferinde tatma imkanı sunmaktadır. MDC Hotel Restoranda; Anadolu ve Türk yemekleri, Kapadokya’ya özgü çömleklerde geleneksel pişirme teknikleri kullanılarak ve bölgede yetişen malzemeler kullanılarak hazırlanır. Ayrıca bu restoran, yerel üzümlerden yapılan ödüllü şaraplar bulunan menülere sahiptir. Damak tadınıza uygun bir şarapla yemeğinizi bahçe manzaralı masalarda keyifle yiyebilirsiniz. MDC Hotel Restoran, 12.00 ‘den Akşam 23.30’a kadar açıktır ve A La Carte ( Masaya Servis) servis vermektedir.

 

Sonraki İçerikGomeda Vadisi

BENZER İÇERİKLER

YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Kapadokya Rehberi

Şimdi Ara